Photo animal
Photo mask
Živalski vrt ponoči
13.08.2017

Ali veste, kaj počnejo živali ponoči? Pridružite se nam v petek, 29.9.2017, na vodenem dvournem nočnem ogledu ZOO-ja!

 

Spremljajte nas, da ne boste zamudili naslednje priložnosti za ogled živalskega vrta ponoči!

 

Število udeležencev na nočnem vodenju je omejeno! Vstopnice si lahko zagotovite v predprodaji na naši blagajni, do petka, 29.9.2017, pa tudi s plačilom predračuna, za katerega zaprosite s sporočilom na e-naslov blagajna@zoo.si Cena vodenega nočnega ogleda je 1,00 € + vstopnina po veljavnem ceniku.

Živalski vrt ponoči

Vabimo vas na tih in miren nočni sprehod po Živalskem vrtu Ljubljana, ko sonce ne pripeka in so temperature prav prijetne. Pogledali bomo, kaj živali delajo ponoči, kako spijo slonica Ganga in žirafe. Obiskali bomo tudi bobre, geparda, medvede, kozoroge in rise. Tipali, vohali in prisluhnili bomo našim živalim. Nočno dejavne male udomačene živali bomo spoznali čisto od blizu in jih tudi pobožali.

Potrebujete primerno obleko in obutev ter baterijsko svetilko za nočno hojo po živalskem vrtu. Ker živali moti svetloba, jih s posebno svetilko osvetljuje le vodnik.

Čas trajanja: 120 minut, primerno za vse obiskovalce.

Cena: 1,00 € + vstopnina po veljavnem ceniku.

Število udeležencev na nočnem vodenju je omejeno! Vstopnice si lahko zagotovite v predprodaji na naši blagajni, do petka, 29.9.2017, pa tudi s plačilom predračuna, za katerega zaprosite s sporočilom na e-naslov blagajna@zoo.si